Gewonden bij overval in Rekken

REKKEN – Afgelopen vrijdag heeft er in Rekken een overval plaatsgevonden bij een technisch installatiebedrijf. Omstreeks 8.30 uur drongen een 4-tal personen het bedrijf aan de Holterweg binnen. De mannen hebben een onbekend geldbedrag buit gemaakt. De vier overvallers – allen met een getinte huidskleur – zijn na de overval gevlucht in een donkere stationwagen.

Bij de overval zijn drie personen gewond zijn geraakt. Een 40-jarige medewerker van het bedrijf werd in zijn been gestoken. Deze persoon is met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Twee andere personen een 69-jarige vrouw en een 68-jarige man raakte na een worsteling lichtgewond, en zijn ter plaatse door ambulance personeel behandeld. Op dit moment staan zij onder controle van de huisarts.

De politie heeft de omgeving van de Holterweg afgezet en was de hele dag bezig met een buurt- en sporenonderzoek in- en om het bedrijf en bijliggende woning. Ook is de technische recherche ingezet. De slachtoffers worden gehoord.

Naastgelegen buurtbewoners hebben niets gemerkt van de overval en hebben ook niets vreemds gezien. Een buurtbewoner dacht dat er sprake was van een hartaanval omdat de ambulance ter plaatse kwam.

De politie heeft het sterke vermoeden dat een auto die afgelopen nacht in Apeldoorn gestolen is mogelijk dezelfde auto is die gebruikt is bij deze overval. Het gaat hierbij om een groene Ford station met kenteken NH-TL-09. Mede met het oog op het feit dat twee van de overvallers bewapend waren doet de politie wel de dringende oproep aan het publiek om, als zij de auto zien, niet zelf actie te ondernemen maar direct de politie te waarschuwen via 112.

Ook is de politie nog op zoek naar mensen die mogelijkerwijs iets gezien hebben. Heeft u tips over deze overval? Bel dan de politie op 0900-8844. De politie heeft ook een sms-alert doen uitgaan.

[nggallery id=534]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Gewonden bij overval in Rekken”

  1. Het zal weer eens niet waar zijn. Je mag niet discrimineren maar altijd zijn ze er weer bij. Met licht getinte huidskleur zegt al genoeg.

  2. Dat is inderdaad waar, In Nederland wordt je haast als crimineel behandeld als jij je discriminerend uit richting dit soort mensen. Kijk dinsdags maar eens naar opsporing verzocht. Bijna elk getoonde signalement begint met “donker of licht getinte man” Tuurlijk zijn er ook Nederlandse criminelen maar ten opzichte van de buitenlanders is dat haast te verwaarlozen. Geert Wilders, Pim Fortuin, ze hebben / hadden nog niet zulke gekke ideën. Aanpakken die gasten en het land er mee uit.

  3. Ik hoorde dat de daders wéér mannen zijn. Je mag het niet zeggen maar het zijn altijd weer de mannen die erbij betrokken zijn.

    Kijk ook maar eens naar Opsporing Verzocht; 99% van de daders is een man. Je mag niet discrimineren, maar de dader is toch wel erg vaak van het mannelijke geslacht.

    Ik hoop dat ze alle mannen nu eens flink hard aanpakken en desnoods het land uitgooien. Ze verpesten het voor de hele samenleving.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven