Korte brand richt veel schade aan

BORCULO – Een korte brand in een berging heeft dinsdagmiddag voor veel rook- waterschade gezorgd in twee woningen aan de Prins Bernhardstraat. De brandweer was snel ter plaatse om het vuur te doven. Er is niemand gewond geraakt.

Rond 17.30 uur werd het korps uit Borculo opgepiept. De brandwachten konden door de snelle inzet een overslag naar een naastgelegen woning voorkomen. De voordeur moest wel opengetrapt worden omdat de bewoners niet aanwezig waren.

De oorzaak van de brand is waarschijnlijk kortsluiting geweest. Na controle van beide woningen ging de brandweer huiswaarts.

Brandweer Neede ruimt dieselspoor op
Ook het korps uit Neede moest dinsdagmiddag omstreeks 17.00 uur uitrukken. Er was een groot dieselspoor achtergelaten op de Eibergseweg (rotonde), zie foto’s en film hieronder. Een voorbijganger zag het spoor en belde de politie. Het verkeer had enige hinder van de werkzaamheden. De veroorzaker heeft geen ‘briefje’ achtergelaten.

[nggallery id=527]

Foto’s uitruk brandweer Neede:
[nggallery id=528]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven