Twee gewonden bij ongeval in Neede

waterleidingdijk neede 007-border.jpgNEEDE – Zaterdag aan het einde van de middag zijn er bij een aanrijding op de kruising Waterleidingdijk/Koeweidendijk twee gewonden gevallen. Op deze kruising gebeuren volgens de politie wel vaker ongevallen.

Een 30-jarige automobilist uit Enschede reed rond 16.15 uur over de Koeweidendijk toen hij op het kruispunt met de Waterleidingsdijk geen voorrang verleende aan een 23-jarige automobilist uit Neede. Een 25-jarige bijrijdster uit Hengelo (ov) en een 21-jarige bijrijdster uit Neede zijn met nekklachten per ambulance naar het ziekenhuis in Enschede vervoerd.

Eén van de voertuigen is na de aanrijding tegen een boom aangereden. Aan de voorzijde was forse schade zichtbaar. De andere auto is in de droge sloot naast de kruising terecht gekomen. Deze auto zal vermoedelijk als totalloss moeten worden beschouwd. Beide voertuigen zijn afgesleept.

[nggallery id=568]

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Twee gewonden bij ongeval in Neede”

  1. Dit heeft niets met de discussie 60/80 km te maken. Het zijn waarschijnlijk weer beginnende bestuurders geweest die geen controle meer over hun voertuig hadden of de voorrang negeerden !!

  2. Het is een mooie racebaan daar,kan ook mooi als de weg vrij is. Wel even inhouden en uitkijken bij het kruispunt natuurlijk…… dom dom dom

  3. die blauwe saxo gaf geen voorang
    en toen is die seat inca er in gereden en vervolgens tegen de boom tot stilstand gekomen

    iemand van 30 is geen beginnend bestuurder meer denk ik toch

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven