Bezorger laat Eibergse buurt schrikken

afbeelding-nieuw-royEIBERGEN – Vanmorgen rond 6.30 uur is de brandweer met groot materieel uitgerukt naar ’t Brendeke. Volgens een ooggetuige (buurtbewoner) zou er een auto in de sloot liggen met daarin een bestuurder.

Ook een ambulance en meerdere politieauto’s reden met loeiende sirenes richting het voorval. Maar dat had allemaal niet gehoeven.

Een krantenbezorger van het AD was rustig zijn kranten aan het bezorgen. Opeens brak het rechter voorwiel van zijn bezorgauto af. “Ik heb echt geluk gehad, het had ook anders kunnen aflopen. Wel raar dat de hulpdiensten zo massaal uitrukken”, vertelt de 63-jarige man uit Almelo.

Waarom één van de buurtbewoners 112 heeft gebeld met de melding is nog onbekend. Na controle ging de brandweer weer huiswaarts. De auto moest worden afgesleept.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Bezorger laat Eibergse buurt schrikken”

  1. Er staat zelfs op de p2000 site dat er gemeld is dat er een ongeluk was gebeurd en dat er sprake was van een beknelling. De beller had zeker een enge droom en dat resulteerde natuurlijk in deze wanhoop call.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven