Eibergse touwtrekkers officieel gehuldigd

tn_Afbeelding nieuw Roy 15257EIBERGEN – De spelers van touwtrekkersvereniging Eibergen zijn maandagavond officieel gehuldigd na het behalen van meerdere topprestaties in Assen. In café de Klok werden de leden toegesproken door voorzitter Gerrit Bollen. Ook deed hij een woordje namens het gemeentebestuur die niet aanwezig konden zijn.

Alle touwtrekkers kregen een mooie bos bloemen uit handen van het bestuur. Er waren meerdere sprekers, Nanda Oude Egberink vertelde over de ervaringen in Assen. Rudie Lammers was ook aan het woord en sprak over de wedstrijden bij de mannen. Boncharts Jaap Wolf uit Neede had een speciaal gedicht gemaakt (zie film).

Afgelopen weekend behaalde het team uit Eibergen twee keer goud en zilver. Na de officiële huldiging werden de touwtrekkers gefeliciteerd. En kon er nog nagepraat worden over de wedstrijden.

Eerdere bericht: Europees goud voor TTV Eibergen

[nggallery id=619]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Eibergse touwtrekkers officieel gehuldigd”

  1. Gemeente Bestuur niet aanwezig%!@ wat is dit nu weer. Hebben ze niet even tijd om ze te feliciteren. Het zou heel raar zijn als alle bestuurders tegelijk een afspraak hadden. Touwtrekken is ook een topsport. Onderschat dat niet B&w

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven