Grote brandweeroefening bij Albert Heijn

tn_Afbeelding nieuw Roy 15467NEEDE – Het brandweerkorps uit Neede heeft woensdagavond een grote brandweeroefening gehouden in het pand van de Albert Heijn (AH) aan de Borculoseweg. Er werd een binnenbrand nagebootst. Tijdens zogenaamde brand moesten de bedrijfshulpverleners van de AH het gehele pand ontruimen. Daarna werd de brandweer ingezet om de brandhaarden te blussen.

De brand was achter in de winkel ontstaan. De vlammen breidde zich snel uit. Waardoor er een doorslag ontstond naar de kantine. Enkele medewerkers die daar aanwezig waren konden geen kant meer op en vluchtte naar het dak. De brandwachten hebben deze drie personen bevrijd.

Veel mensen uit Neede kwamen een kijkje nemen en dachten dat echt iets aan de hand was bij de AH. De brandweer en de eigenaar – Jan Temmink – kijken met een tevreden gevoel terug op de oefening.

[nggallery id=655]

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Grote brandweeroefening bij Albert Heijn”

  1. goede zaak die brandweer oefeningen.maar staat het ergens aangegeven als ze een oefening hebben????vind het altijd wel interesant zulke dingen.1 foto springt eruit hier dat is die van die 100 jaar bajesklanten.1 meisje moest ze al beschermen omdat haar ouders mischien niet mag weten dat zij hierbij loopt.

  2. Bij Luxor kun je mooi oefenen, misschien dat een toekomstige eigenaar weer de fik erin zet ?! You never know .
    Wat zullen de rookworsten van AH nu goed smaken.

  3. @ medeklinker,

    wat een taal gebruik voel je aangesproken?
    De waarheid is hard he? Of sta je s’ avonds ook bij het bastion? Dan kan ik je reactie snappen. De rest mag je er zelf bij denken.

  4. de tokkies hebben zelfs al scooters zullen ze wel bijelkaar verdiend hebben met handel in je weet wel.de goede burger is altijd de klos en zulk soort kunnen alles maken en breken.mischien is enschede wat voor hun???

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven