Miller wint pooltoernooi bij De Bengel

EIBERGEN – Binnen drie weken was de inschrijving al volgeboekt en afgelopen zondag was dan zover, de eerste poolwedstrijd bij café De Bengel. Om 16.00 uur begonnen de twintig deelnemers met de eerste poule wedstrijden.

Het was voor de meesten erg wennen omdat er volgens officiële regels gespeeld werd. Naar verloop van tijd ging het steeds beter en kwam het toernooi goed op gang.

Binnenkort komt er ook een 9 ball toernooi. Tevens zoekt café De Bengel leden om een of meerdere poolteams op te zetten om zodoende regionaal ook wedstrijden te gaan spelen, nieuwe leden kunnen zich aanmelden bij Cafe De Bengel, J.W. Hagemanstraat 2a in Eibergen. Of via www.cafedebengel.nl.

De prijswinaars zijn:
1e plaats Paul Miller
2e plaats Tim Aafjes
3e plaats Davy Vijsma

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Miller wint pooltoernooi bij De Bengel”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven