Nieuw muziekduo speelt in kulturhus

RUURLO – Zondagmiddag 4 oktober tussen 12.00 en 14.00 uur kunt u in de foyer van het Kulturhus Ruurlo genieten van een nieuw muziekduo. Time-2-Play brengt een uitgebreid en gevarieerd repertoire ten gehore: muziek vanaf de jaren ’50 tot heden.

Evergreens, Pop, Latin, Easy-listening, Swing  en Country. Kortom: voor elk wat wils. Time-2-Play bestaat uit zanger Ton Knevel en keyboardspeler Hugo Pos. Beide zijn een jaar geleden voor een ‘open muziekpodium’ in Ruurlo aan elkaar gekoppeld en hadden een succesvol debuut.

De samenwerking werd voorgezet en zo ontstond Time-2-Play. Ton Knevel heeft jarenlang opgetreden als solozanger bij een harmonie orkest en gezongen in het zangduo Nice & Easy. Hugo Pos is zijn carrière begonnen op de accordeon en elektronisch orgel. Hij speelt van jongs af aan in diverse popgroepen en tot op heden ook nog in een accordeonorkest.

Het moderne keyboard stelt hem in staat om bij ieder nummer een heel  orkest  te laten klinken. Als Ton liedjes van Frank Sinatra zingt en Hugo zijn ‘orkest’ er achter zet, dan beleef je ook Frank Sinatra. Op zondag 4 oktober tussen 12.00 en 14.00 uur presenteert Time-2-Play zich in het Kulturhus van Ruurlo. Iedereen is welkom. De entree is gratis.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Nieuw muziekduo speelt in kulturhus”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven