Piraat draait speciaal voor Jos ten Brinke

REKKEN – Het was afgelopen maandag precies een jaar geleden dat militair Jos ten Brinke uit Rekken omgekomen is bij een aanslag in Uruzgan. Zijn vrienden hebben dit niet in stilte voorbij laten gaan. Ter nagedachte hebben ze de hele dag een speciale uitzending gemaakt.

De kameraden, Marc Diepenmaat, Rik Hartemink, Rick Grijsen, Vincent Beusink, Tom Hartemink en Thijs Koerselman draaien al jaren met hun station Heujbaal FM. Jos ten Brinke was zelf ook piratenliefhebber en was daarom regelmatig achter de draaitafel te vinden.

“We weten nog goed toen het gebeurde, na het overlijden hebben we meteen gezegd dat we voor hem een speciale uitzending gaan maken. Mensen waarderen dit enorm. Zelf zijn familie – vader en moeder – kwamen ons persoonlijk bedanken. Het is voor ons een bijzondere herdenking”, vertelt Marc Diepenmaat.

De zendpiraat was bijna in heel Nederland in de ether op 97.00 te beluisteren. Er kwamen zelfs reacties binnen uit Eindhoven en in de buurt van Amsterdam. Vanaf nu gaat deze vriendengroep elk jaar een uitzending maken voor Jos ten Brinke.

[nggallery id=579]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Piraat draait speciaal voor Jos ten Brinke”

  1. Jullie verdienen allemaal een lintje, heel goed gedaan. Dit noemen we echte vrienden!

    Bloemen uit Rekken

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven