Politie voert passantenonderzoek uit

REKKEN – De politie heeft vrijdag tussen 7.45 en 9.00 uur een passantenonderzoek uitgevoerd in de omgeving van het installatiebedrijf Ten Haken aan de Holterweg.

Dit in verband met de overval die vorige week vrijdag omstreeks 8.30 uur heeft plaatsgevonden op het bedrijf. Het onderzoek vond plaats op twee kruisingen:   Holterweg/Oldekotseweg en Panoverweg/Van Ouwenallerlaan.

Alle passanten kregen vragen voorgelegd om zo te achterhalen of zij wellicht informatie of tips hebben over de overval en de vier nog onbekende daders. Vanmiddag zal de politie met de uitslag naar buiten komen.

Eerdere bericht: Gewonden bij overval in Rekken

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Politie voert passantenonderzoek uit”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven