Septemberfeest Borculo officieel geopend

BORCULO – Burgemeester Hein Bloemen had donderdag een drukke agenda. Na het feliciteren van het 60-jarig bruidspaar Hogeweg-Hasselo moest de vertegenwoordiger het septemberfeest in Borculo officieel openen. Muziekvereniging Volharding werkte hier aan mee.

Tijdens de opening kreeg bestuurslid Wouter Kruize een cadeau aangeboden. Al veertig jaar heeft hij zich ingezet voor het vogelschieten in Borculo. Niet alleen Borculoërs waren naar de feesttent afgereisd. Oud burgemeesters Alma en Gerzee waren ook van de partij.

Om 21.30 uur werd er een grote vuurwerkshow gehouden op het ijsterrein aan de Hoflaan.

Fotograaf Han te Hennepe spot nieuwe prinses!
Afgelopen woensdag werd er voor de jeugd het vogelschieten en vogelgooien gehouden. Fotograaf Han te Hennepe was donderdagavond op pad voor Nieuwsuitberkelland.nl en zag dat er ergens in Borculo een tuin versierd was. Hij bedacht zich geen moment en belde aan. Bij toeval was dit het huis waar de nieuwe jeugdprinses – Meike Horst – woont. Ja dit noemen we een echte fotograaf, die hart voor de zaak heeft! (zie foto hieronder).

[nggallery id=559]

[nggallery id=558]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven