Veel publiek bij allegorische optocht

BORCULO – De allegorische optocht in Borculo was zaterdag weer een druk bezocht evenement. Velen trokken naar het centrum van Borculo om de prachtigste wagens te aanschouwen. Onderwerpen in de optocht waren onder andere de Mexicaanse griep, het nieuwe gemeentehuis, en de etherpiraten.

Het weer was tijdens de optocht zeer onregelmatig; soms zonnig maar ook veel regen. Het mocht de deelnemers aan de optocht niet echt deren.

Tijdens de optocht was er weer een veelvoud aan wagens te aanschouwen. De wagenbouwers hebben ook dit jaar weer uitstekend hun best gedaan.

Aan het begin van de optocht zat de wagen met het kersverse schutterspaar. Henk-Jan Kruize werd schutterskoning en Els Kornegoor werd schutterskoningin. De optocht werd begeleid door diverse muziekkorpsen uit Berkelland.

Meer foto’s: Kinderpret op septemberfeest
                      Septemberfeest Borculo officieel geopend

[nggallery id=565]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven