Goederen gestolen bij Nawi in Borculo

BORCULO – Afgelopen weekend zijn er bij Nawi B.V. aan de Hesselinks Es goederen gestolen. De politie en een beveiligingsbedrijf waren al eerder op de hoogte gebracht. Omdat op een eerder tijdstip producten over het hek zijn gegooid. De dieven moesten daarom terug komen om het op te halen.

Agenten hebben zaterdagnacht gepost bij het Borculose bedrijf maar hebben geen verdachten aangetroffen. Zondagmiddag tijdens een controle waren de goederen verdwenen. Het bedrijf doet maandag officieel aangifte bij de politie.

Het is nog onduidelijk wat de waarde van de gestolen goederen is. Ook wanneer de diefstal heeft plaatsgevonden is onbekend.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Goederen gestolen bij Nawi in Borculo”

 1. polizie leipzig

  hahahaa

  wat een domme polisie

  daarom word die polisie niet meer serieus genomen

  goeie aktie hahaa die gasten waren de blauwe te slim af

  ik zeg vooral door gaan

  grusse

  polizei leipzig

 2. haha beveiligingsbedrijf? Als dat dezelfde is die ook naar alarm van basisscholen moet, dan is het een lachertje. Alarm gaat uren, soms wel 12 uur af voordat er iemand komt. Wanneer het echt een inbraak is, dan zijn ze allang gevlogen, haha.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven