Spanje sleept eerste plaats in de wacht

EIBERGEN – Het was donderdag reuze spannend tijdens de finale van het World Police Indoor Soccer Tournament. Agenten uit Rusland en Spanje moesten tegen elkaar spelen. Na 20 minuten speeltijd bleef de eindstand op 0-0 staan. Na een verlenging van vijf minuten wist geen van beide teams te scoren. Uiteindelijk won de ploeg uit Madrid na penalty’s.

Bij de dames werd Nederland (kMar) in de finale tweede. De Fransen wonnen het toernooi met 1-0. Veel mensen woonden de wedstrijden bij. De Pickerhal zat daarom ook bommetje vol.

Het toernooi werd dit jaar voor de 27e keer georganiseerd. Met behulp van vele vrijwilligers wordt dit evenement elk jaar draaiende gehouden. Volgend jaar strijden agenten uit verschillende landen weer in Eibergen, Ziewent en Groenlo. Dat gebeurt van 11 tot 15 oktober.

Eerdere bericht: Politietoernooi in Eibergen van start

[nggallery id=693]

Foto’s Christiaan Thalen:
[nggallery id=694]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Spanje sleept eerste plaats in de wacht”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven