Temmink Tweewielers gaat uitbreiden

EIBERGEN – Temmink Tweewielers aan de Laagte gaat uitbreiden. Eigenaar Casper Temmink heeft na de sluiting van de videotheek het pand naast zijn winkel gekocht. In het voorjaar van 2010 hoopt Temmink het nieuwe gedeelte te openen.

“We kunnen met deze uitbreiding alles ruimer opzetten en een betere presentatie maken. In de bestaande winkel is alles net te smal. Er komen tijdens de verbouwing ook twee nieuwe werkplekken om fietsen te repareren” legt Temmink uit.

De oude ingang van de videotheek wordt naar voren gehaald om zo de nis te laten verdwijnen. Maar de gemeente Berkelland moet hier eerst nog toestemming voor verlenen. Het pand aan de Laagte heeft een hele geschiedenis. Fietsenmaker Veldink begon in de jaren 60 met zijn winkel waar nu Temmink Tweewielers is gehuisvestigd. In 1978 nam Leusink zijn stokje over. Ook hij heeft jarenlang fietsen verkocht in deze winkel.

Daarna heeft Helmink meubelen een tijdje in het pand gezeten. In 1999 verhuisde Temmink van de Grotestraat naar de Laagte. Sinds die tijd runt hij samen met Wouter Emsbroek en Onno Hemmink de fietsenwinkel. Als de verbouwing klaar is dat gaat de Eibergse ondernemer een open dag organiseren om de nieuwe zaak te laten zien.

[nggallery id=734]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven