Raadsel rondom Frankie’s bistro opgelost

tn_Afbeelding nieuw Roy 16905NEEDE – In heel Neede werd er afgelopen week over gepraat. Frankie’s biestro gaat een tweede zaak beginnen in het dorp. Op het bord voor de zaak stond de tekst: Waar in Neede opent Frankie zijn 2e zaak, kijk deze week nog op Nieuwsuitberkelland.nl. Maandag kwam eigenaar Frank Morsink met zijn plan naar buiten.

In de Oudestraat heeft Morsink een pand ingericht, waar voorheen Schlecker zat (zie foto). De ondernemer verwacht tijdens de kerst extreme drukte. Daarom kunnen klanten hier even wachten totdat er plek vrij is aan het Kerkplein. Op de hoofdvestiging moet de klant een 06-nummer achter laten.

Waarom? Als er iemand klaar is met eten dan wordt de persoon direct gebeld. Na een korte wandeling kan men aanschuiven. Binnenkort volgt de officiële opening. Maar er moet nog wel wat gebeuren aan het pand. We weten niet of we deze plannen serieus moeten nemen. Wordt vervolgt!

Eerdere bericht: Rondje Berkelland: Neede!

Nieuwe shoarmazaak in de Oudestraat!
Er gaan op dit geruchten rond dat er een nieuwe shoarmazaak komt in de Oudestraat. Zelfs op de site van de Gemeenschapsraad wordt er over geschreven: “Nog een shoarmatent in Neede? Inderdaad, hoor van diverse kanten dat er in het pand(je) naast de voormalige Etos, U weet wel achter dat blauwe bord een nieuwe eettent komt. Het zouden zelfs oude bekenden zijn, de oprichters van Leonardo, die het destijds verkocht hebben, willen toch terug keren naar Neede. Is dit een gezonde ontwikkeling? 3 van dergelijke eethuisjes in Neede lijkt mij als onbevoordeelde leek aan de royale kant. Maar de toekomst zal het leren”, aldus Coma.

[nggallery id=808]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Raadsel rondom Frankie’s bistro opgelost”

 1. zit daar niet onze bekende needenaar hh.ik ben voor henk in de gemeenteraad .hij geeft overal veel commentaar op maar zit meestal wel goed.henk for president

 2. Een wachtruimte , hahahaa….flauwekul
  Mensen kunnen thuis toch ook gebeld worden?
  Trouwens , ik ga naar de chinees in eibergen !

 3. Heey Frank, dat is een goeie, heb je nog vacatures dan? Hierbij wil ik wel solliciteren op gastheer van de wachtruimte, laat maar even weten. groeten Roy

 4. Oscar Bruntink

  deze ruimte kan ook uiteraard worden ingericht als oefenruimte voor het jamworstelen. Laat dan het suazen van de muren echter nog maar ff achterwege.

  mzzl Oscar

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven