Start verkoop kaarten ‘Sterren Stralen’

EIBERGEN – In Eibergen, Neede en Haaksbergen start op maandagavond 7 december de verkoop – huis aan huis – van kaarten Sterren Stralen. De verkoop door leerlingen van het Assink onder begeleiding van Rotaryleden is van maandag- tot en met donderdagavond ( 7-10 december).

Als kerstkaart is gekozen voor een afbeelding van het schilderij De Sterrennacht, geschilderd door Vincent van Gogh. Het kopen van een kerstkaart staat voor een Ster in de kerstboom bij het Danspaleis en op te dragen aan iemand die u dierbaar is.

Ook dit jaar is de opbrengst van Sterren Stralen bestemd voor Kinderen in de Knel en krijgen deze kinderen in de gemeenten Eibergen, Haaksbergen en Neede met Sinterklaas of Kerst een cadeau en de betrokken gezinnen een kerstpakket. De kinderen en gezinnen worden door hulpverleningsorganisaties aangemeld en blijven anoniem. Daarnaast worden dit jaar ook kinderen ondersteund uit gezinnen met een laag inkomen, die muziekonderwijs willen volgen.

De kerstkaarten worden tijdens de huis aan huis verkoop aan particulieren te koop aangeboden voor € 5, – per stuk. Als alternatief wordt een vrije gift zeer op prijs gesteld. De kaarten zijn ook te verkrijgen bij de VVV`s in Eibergen, Haaksbergen en Neede en Lloyds Apotheek in Eibergen en Apotheek Neede.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Start verkoop kaarten ‘Sterren Stralen’”

  1. Erg mooi initiatief. De armoede om ons heen is veel groter en uitgebreider dan menigeen denkt. Wat te denken van een bijstandsmoeder met twee opgroeiende kinderen? Is zo maar een voorbeeldje. Laat iedereen die het kan betalen s.v.p. die kaarten kopen. Ik heb zelf ook maar geringe inkomsten, maar ik zal het zeker doen. Die vijf euro kan ik echt wel missen.

    Je wilt niet weten, hoeveel gezinnen met de opbrengst straks blij gemaakt kunnen worden en hoe het bij hen tenminste voor een beetje verlichting – misschien wel letterlijk en figuurlijk – kan zorgen!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven