Titel ‘mooiste tuin’ gaat naar Bouwman

tn_Afbeelding nieuw Roy 16925NEEDE – In café- restaurant ‘De Olde Mölle’ is de tuin van Theo en Josefien Bouwman uitgeroepen tot mooiste tuin van Neede en omgeving. Een aantal keurmeesters hebben dit jaar in opdracht van Groei en Bloei drie keer de tuin aan de Groothuizenweg 12 bezocht. En kwamen na een beoordeling tot de conclusie dat de familie Bouwman de eerste plaats heeft verdiend.

De tweede plaats ging naar Herman ter Woerds zijn tuin aan de Diepenheimseweg 28 viel ook in de prijzen. Anton Lam sleepte de derde plaats in de wacht, zijn tuin aan de Rapenburg 46a kwam ook goed uit de bus.

Voorzitter Jan Schavesande, van Groei en Bloei Berkelland/Haaksbergen reikte de prijzen en de titels uit. De tuinkeuringen werden gehouden in Neede, Noordijk en Rietmolen. Eerder dit jaar zijn er ook keuringen gehouden in Ruurlo en Borculo. Klik hier voor alle prijswinnaars.

Eerdere bericht: Brinkerink heeft mooiste tuin van Ruurlo

[nggallery id=811]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Titel ‘mooiste tuin’ gaat naar Bouwman”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven