Burgemeester schuift aan bij Jong Neede

bloemenNEEDE – Op 16 december is er in Neede een tweede bijeenkomst van jongerengroep ‘Jong Neede’. Op deze avond is burgemeester Hein Bloemen aanwezig om te luisteren wat er allemaal binnen Neede speelt. De organisatie nodigt alle jeugd tussen 12 en 20 jaar uit om te komen praten en discussiëren.

Na de eerste bijeenkomst van een aantal weken geleden, waarin werd afgetast en geluisterd naar het algemene idee wat er leeft en wat iedereen voelt, is er nu een vervolg gepland.

In deze tweede bijeenkomst wordt dieper ingegaan op de nabije en verdere toekomst. Burgemeester Bloemen is uitgenodigd omdat hij graag wil vernemen wat er zoal leeft. Hij wil graag meepraten en meedenken.

Iedereen wordt uitgenodigd om met de burgemeester in gesprek te gaan. De bijeenkomst vindt plaats op 16 december om 20.00 uur  in café de Ruif aan de Borculoseweg in Neede. Aanmelden voor deze avond kan via www.jongneede.nl.

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Burgemeester schuift aan bij Jong Neede”

 1. Hoi Bezorgde Berkellander,

  Ik weet niet wat er is verwijderd, maar ben benieuwd naar je reactie.

  Ik nodig je uit hem aan me te mailen. Ik ben namelijk een van de mensen die deze avond en dit traject organiseert voor een jeugd breed platform, dus alle jeugd in Neede.

  Groet, Joachim Geerdink
  [email protected]

 2. bezorgde Berkellander

  Joachim, Dat moet je even aan de redactie van Berkelland nieuws vragen die hebben alles er af gehaald.

 3. bezorgde Berkellander

  Maar ik wel het nog wel een keer reageren.
  Laat Burgermeester Bloemen die twee jongens die aan de verkeerde kant van de weg op het fietspad hebben gereden en geen verlichting aan hadden ook uitnodigen bij de Ruif zodat hij deze jongen daar ook even op aan kan spreken Hij wil toch graag in gesprek met de Jeugd en geen actie ondernemen.

 4. Hoi BB,

  Ik ben het eens met je stelling over aan de verkeerde kant fietsen, alleen de aanpak denken we iets anders over denk ik. Deze jongens hebben iets veroorzaakt en meegemaakt, waar de nodige gevolgen echt wel aan vast zitten lijkt mij.

  Op de door jou voorgestelde manier met je jeugd in gesprek gaan maakt de kloof alleen nog maar groter en die kloof is al veel te groot geworden. Dat hebben we met zijn allen gedaan, door niet meer te luisteren, maar alleen nog maar te veroordelen.

  Meneer Bloemen nodigt niemand uit, dat doen wij. Wij hebben een initiatief opgestart om voornamelijk de jeugd met elkaar tot een breder plan te laten komen en te zorgen dat ze weer wordt betrokken bij wat er in de maatschappij van Neede gebeurd en dat ook zelf oppakt, zonder dat ouderen dit moeten pushen.

  Laten we actie ondernemen vanuit het positieve, daar wordt het weer tijd voor. Alleen maar wijzen met onze vinger is geen oplossing.

  En Meneer Bloemen wil wel degelijk actie volgens mij, maar aangezien het hier geen politiestaat is, vergen sommige acties de nodige finesse in aanpak en uitvoering.

 5. @bezorgde Berkellander

  Wij hebben als redactie niets gewist. Wij hebben als redactie ook niets ontvangen. Dat hebben we allemaal nagelopen. Er is dus niets binnengekomen. Wellicht kunt u het opnieuw proberen.

  Als redactie plaatsen we alles, tenzij er grove scheldwoorden en/of harde beledigingen in staan. Dan passen wij het bericht aan of plaatsen het niet.

  Met vriendelijke groet,

  De redactie van Nieuwsuitberkelland.nl.nl

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven