Heldendaad bij aanrijding met autobrand

vordenseweg-ruurlo-023a-borderRUURLO – Bij een eenzijdig ongeval is vanmiddag een 39-jarige inwoner uit Neede gewond zwaar geraakt. De bestuurder reed, enkele honderden meters voor de “gevaarlijke bocht” met zijn peugeut 205 over de Vordenseweg in de richting van Ruurlo alwaar hij in botsing kwam met een boom aan de rechterzijde van de weg. De man is met ondermeer ernstig beenletsel afgevoerd naar het ziekenhuis.

De bestuurder werd uit het voertuig geholpen door een getuige van de aanrijding. Nadat de bestuurder uit het voertuig was gehaald heeft de wagen vrij snel vlam gevat. Zonder de hulpvaardige inzet van de getuige waren de gevolgen mogelijk niet te overzien geweest.

De hulpdiensten waren hierna snel ter plaatse. De auto is volledig uitgebrand. Mogelijk is de aanwezige gastank hiervan de oorzaak. De brandweer heeft het voertuig gecontroleerd uit laten branden.

De Vordenseweg is vanaf beide kanten voor al het verkeer afgesloten. DeVerkeers Ongevallen Analyse van de politie Noord en Oost Gelderland stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. De politie vraagt mensen die getuige van het ongeval geweest zijn, te bellen met 0900 – 8844.


[nggallery id=893]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Heldendaad bij aanrijding met autobrand”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven