Speciale eindejaarsviering bij de Menno

tn_Afbeelding nieuw Roy 16351EIBERGEN – De eindejaarsviering die elk jaar wordt gehouden in en rondom de Menno ter Braakschool had donderdagavond een speciaal tintje. Er werd stilgestaan bij het 80-jarig bestaan van de school. Op het schoolplein stonden meerdere kramen, waar lekkere hapjes, kerststukjes, en werkjes te koop waren. De opbrengst gaat naar de renovatie van het schoolplein, die gepland staat voor januari 2010.

Directrice Karin Tankink wilde het 80-jarig bestaan van de school niet stilletjes voorbij laten gaan. Daarom heeft ze de hulp van Suzan Derksen ingeroepen om een leuk t-shirt te maken als herinnering. En dat is gelukt. Binnen een zeer korte tijd was het ontwerp klaar. Op het shirt staat een grote koe met de tekst: “De Menno boeit al 80 jaar”.

Tankink: “Bijna alle leerlingen noemen onze basisschool ‘De school met de koe’. Omdat dit veel gemakkelijker uit te spreken is als de Menno ter Braakshool. Vandaar dat dit terug komt op het t-shirt.”

Naast de marktkramen werden er ook optredens verzorgt door het schoolorkest, de kerstman (Leo Janssen) ontbrak ook niet. Honderden ouders, opa’s en oma’s vermaakten zich op de eindejaarsviering.

[nggallery id=865]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Speciale eindejaarsviering bij de Menno”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven