Vermeulen steekt Hofzangers in nieuw

EIBERGEN/GROENLO – De Grolse Hofzangers hoeven deze winter geen kou te lijden tijdens hun optredens. Profile Tyrecenter Vermeulen heeft de zangers in het nieuw gestoken. Eigenaar Henk Vermeulen en een vertegenwoordiger van Goodyear Nederland overhandigden dinsdagavond in de Eibergse C1000 een partij nieuwe bodywarmers.

Dick Lievestro – zanger bij de Hofzangers – nam de bodywarmers in ontvangst. De mannen waren uitgenodigd om tijdens de jaarlijkse proeverij bij de C1000 op te treden.

Bij diverse stands konden hapjes worden geproefd. Ook de uiterlijke verzorging werd niet vergeten. Mensen konden ondermeer hun haren laten knippen en de nagels laten verzorgen. Ook werden er overheerlijke ‘knieperkes’ gebakken. De avondopening was weer een groot succes.

[nggallery id=843]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven