Wat deed dat ‘glazen huisje’ op de Brink?

EIBERGEN – Het was zaterdag een bijzonder gezicht Plork en de Aannemers in een ‘glazen huisje’ op de Brink. Maar wat deden de bandleden in het centrum van Eibergen? De band is bezig met hun ‘mobiele glazen huis tour’. Met deze tour proberen de heren zoveel mogelijk geld binnen te halen. Niet voor hunzelf maar voor de 3FM Serious Request-actie.

Om 11.00 uur kwamen de Plork en de Aannemers aan in Borculo om daar geld in te zamelen. Rond 12.30 uur stond het glazen huisje op de Brink. De nieuwe single ‘Jij daar in de radio’ werd te koop aangeboden voor 5 euro. Het bedrag gaat volledig naar 3FM.

Vandaag wordt de tour afgesloten in Enschede. De band is te vinden op de Markt. Radiostation 3FM zamelt geld in voor de bestrijding van de ziekte Malaria. Zaterdagmiddag is de tussenstand bekend gemaakt de teller stond op 244.668 euro, dat is bijna een ton meer dan bij de eerste tussenstand in 2008.

Meer informatie op http://seriousrequest.3fm.nl


Filmpje gemaakt in Borculo (ingezonden)

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Wat deed dat ‘glazen huisje’ op de Brink?”

  1. Jammer dat er geen reclame voor is gemaakt dat plork en de aannemers in eibergen waren. En dat ze de singele verkochten voor de actie van 3fm. Dan had ik zeker ff de singele gekocht. Want malaria gun je niemand.
    Kun je het liedje ook ergens kopen/downloaden? Zodat je zo ook t goede doel kunt steunen.

  2. Mark, de single is te downloaden via http://www.plorkendeaannemers.nl en daarvan gaat de opbrengst OOK naar Serious Request!
    Vanmiddag spelen ze in Enschede bij de suprisetruck, maar vanwege het winterse weer is het misschien een betere optie de single te downloaden!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven