Ondernemer Meekes groeit uit zijn jasje

RUURLO – Chiel Meekes (21) heeft deze week de laatste werkzaamheden verricht aan zijn nieuwe bedrijfspand aan De Venterkamp in Ruurlo. De jonge ondernemer is in zeer korte tijd uit zijn jasje gegroeid, daarom was een verhuizing van het bedrijf aan de Schaepmanstraat in Groenlo noodzakelijk. De handelsonderneming is landelijk bekend en houdt zich bezig met de inkoop en verkoop van goederen.

“Ik ben altijd bezig geweest met de handel, toen ik tien jaar was stond ik al op rommelmarkten. Op 18-jarige leeftijd heb ik mijn eigen zaak opgezet, dit is tot nu toe een groot succes”, aldus Meekes. De ondernemer heeft ook nog een andere passie, wekelijks staat hij op de Winterwijkse markt. Daar is ook een beetje het handelsgevoel geboren.

Meekes richt zich puur op de zakelijke markt, bedrijven, instellingen en andere instanties kunnen bij hem terecht voor onder andere deco-artikelen, potterie, speelgoed, dierenbenodigdheden en noem maar op.

De 21-jarige blijft niet stil zitten, op dit moment is hij bezig om in Groenlo een zaak te openen. Maar hier wil hij nog niet verder op in gaan.

Meer informatie is te vinden op www.partijgroothandel.nl

[nggallery id=940]

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Ondernemer Meekes groeit uit zijn jasje”

  1. Beste Chiel,

    Topper in zaken, veel succes met met je nieuwe bedrijfspand en de uitbreiding in Groenlo.

    Arne

  2. Beste Chiel,

    Heel veel succes met je onderneming in Ruurlo. Groei niet uit je rui en hou je broek aan hahaha.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven