Opening expositie 33 jaar carnaval Neede

NEEDE – Op vrijdag 22 janauri om 19.30 uur zal de opening plaatsvinden van de Jubileumexpositie van het Needs Carnaval Genootschap De Vlearmuze in De Oale Smederieje aan de Borculoseweg in Neede. De openingshandeling zal door Prins Han, Adjudant Joop, Jongerenprins Bauke en Jongerenprinses Ragmar samen worden verricht.

Het thema van de expositie is ’33 jaar carnaval in Neede’. In De Oale Smederieje  zal de geschiedenis van de Vlearmuze worden verteld aan de hand van vele digitale foto’s die een beeld schetsen van 33 jaar carnaval in Neede. Verder zullen diverse attributen tentoongesteld worden en kleding van de hoogheden en dansgardes.

De expositie zal tot en met 10 maart te zien zijn en is geopend op woensdag en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur. Ook tijdens de optocht op zondag 15 februari is de expositie geopend.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Opening expositie 33 jaar carnaval Neede”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven