Stoverink is vertrokken naar Lapland!

tn_Afbeelding nieuw Roy 17200LICHTENVOORDE – Onder grote publieke belangstelling is Peter Stoverink uit Eibergen zondagmiddag vertrokken naar Lapland. In de hal van Roemaat transport in Lichtenvoorde konden familie en vrienden afscheid nemen. Samen met 54 andere teams doet de Eibergenaar mee aan de Arctic Challenge Tour 2010.

Niet alleen Stoverink reist af naar Scandinavië, Klaas Snijder – die ook in Eibergen woont – gaat ook naar het hoge noorden. Hij zit samen met Coen Grutters bij de organisatie.

De eerste deelnemers vertrokken om 14.00 uur. Buiten stonden honderden mensen de rijders uit te zwaaien. Op Nieuwsuitberkelland.nl doet Stoverink per gereden dag een exclusief verslag met foto’s. Ook kunt u de tour volgen op de radio, Gelre FM heeft hiervoor twee reporters op pad gestuurd. Zie www.gelrefm.nl.

Eerdere bericht: Eibergenaren doen mee aan ‘monsterrit’

[nggallery id=954]

 

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Stoverink is vertrokken naar Lapland!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven