Borculoër belandt met auto in sloot

NEEDE – Op de kruising Kempersdijk met de Waterleidingdijk is zondag een inwoner uit Borculo met zijn auto in een sloot terecht gekomen. De bestuurder is door het gladde wegdek in de slip en geraakt.

De man is na het ongeval met de schrik vrijgekomen. Een sleepdienst uit Borculo – Iliohan – heeft de auto uit de sloot getakeld.

Er zijn de afgelopen maanden meerdere ongevallen gebeurt op de Waterleidingdijk en de Kempersdijk. Alle automobilisten waren het dupe van het gladde wegdek.

[nggallery id=1031]

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Borculoër belandt met auto in sloot”

  1. Je kunt beter de route van het carnaval op zondagmiddag rijden. Is 4x gestrooid dus geen gladheid. Prioriteiten hé?
    Carnaval, lekker belangrijk.

  2. Hmmm de kempersdijk is toch op dit moment afgesloten voor verkeer ivm de ijsbaan?? en tja het is een needenaar, die zou moeten weten dat het op binnenweggetjes nu erg glad is en dat je dus beter ietsie om kunt rijden… rij in de zomerdag ook elke dag daar langs maar nu met die gladheid rij ik wel een klein stukje om… toch gek dat al die mensen nog proberen om over de binnenweggetjes te rijden… je weet dat er daar niet gestrooid wordt dus wees ook niet tot last van de bewoners daar!! Kost vaak al moeite genoeg om fatsoenlijk de grote weg op te komen, moeten ook nog eens allerlei buitenstaanders de wegen nog gladder maken, en ik spreek uit ervaring omdat het bij mij thuis ook het geval is… spekglad en dat terwijl er maar 10huizen aan mijn straat wonen met voornamelijk ouderen die nu helemaal niet buiten komen!!

  3. Buurman Bolderbast

    @is wel bekend | 16-02-10 | 21:02
    En zo is het maar net.
    Los van de vraag of de automobilist in kwestie kon worden aangemerkt als zijnde verkeer t.b.v. de aanliggende percelen of niet, deze bestuurder heeft er bewust voor gekozen om op de afgesloten Kempersdijk te gaan rijden. Dus dat gewauwel van piet kan achterwege blijven. Als al het beschikbare zout op de binnenweggetjes wordt gestrooid en er onstaan ongelukken op de doorgaande wegen omdat het zout op is, dan is het ook niet goed….toch piet? Wel eens gehoord van de beste stuurlui die aan de wal staan? Je bent niet verplicht om in het buitengebied te gaan rijden met deze weersomstandigheden.
    Je kunt het nog zo goed proberen te doen, het zwakke punt in het verkeer is en blijft de bestuurder. Lees anders nog maar even de berichten over alle verkeersongevallen van afgelopen weekend.

  4. JAAH, in die dijken3-hoek gebeurt ook met mooi weer weleens een accidence. (zwarf gait, die vindt dat ze die vermaledijde SLOOt droog moeten leggen)p.s. off the record; dat sleepbedrijf moet MIJn caravan maar eens terugbrengen die ze daar in 2002 hebben weggetakeld, voor IK ze onder een rechter leg

  5. Kan hem best begrijpen, als ik een Renault kreeg van de baas had ik hem ook de sloot ingedrukt 😛

  6. @Buurman Knolderkast

    Ik proef een beetje leedvermaak in jou tekst. Jij leeft zeker alle regels strikt na. Kijk maar goed naar buiten wie er allemaal niet langs mag rijden. Tabee,ik zie je zondag in de kerk.

  7. Buurman Bolderbast

    @Piet | 17-02-10 | 23:04
    Volgens mij kun jij beter een cursus begrijpend Nederlands lezen en foutloos schrijven gaan volgen in plaats van in de kerk te gaan zitten.
    Ik meen toch dat jij degene was die het nodig vond om hier te gaan vertellen dat de gemeente haar strooizout verkeerd heeft ingezet. Jouw gewauwel raakt kant nog wal aangezien de weg ter plaatse was afgesloten voor autoverkeer. En dat betekent -Drs. P- dat er met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid door de gemeente ter plekke dus ook niet wordt gestrooid.
    Als je dan meent toch op die ongestrooide wegen te moeten gaan rijden, dan vraag je om problemen. En leedvermaak, nee hoor dat nooit. Ik heb de jongen in kwestie tenminste nog hulp aangeboden zonder eerst het belerende vingertje naar wie dan ook op te heffen. En dat kan jij in ieder geval niet zeggen. Daarbij weet je als autobestuurder na twee maanden met vorst en sneeuw inmiddels wel dat er in het buitengebied niet of nauwelijks wordt gestrooid. Tenzij je al die tijd onder je stoeptegel hebt gezeten, natuurlijk.

    Dat heeft allemaal niks te maken met het feit of ik wel of niet alle regeltjes precies naleef. Ik erger me alleen aan dat geleuter en dat wijzende vingertje van mensen zoals jij, die dit soort forums op internet gebruiken om hun kansloze gezever -wat niet wordt gehinderd door enige kennis van zaken- te verspreiden. Maar bij nader inzien toch ook wel weer logisch dat je je heil op internet zoekt, want in een live discussie zou je compleet weggelachen worden.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven