film: En nu positief nieuws uit Neede!

Klik hier voor het volledige artikel met foto!

Deel dit artikel:

1 gedachte over “film: En nu positief nieuws uit Neede!”

  1. Ik wil even reageren op Meine Roswinkel.Ik weet niet of hij of zij een vriend van mans is en of ze wel uit neede komt .Als je via Google deze naam intoets kun je gelijk zien wie dit is ik denk de enigste vriend(in) van mans uit dat kille gebied waar mans vandaan komt .Hoe kan het dat iedereen negatief over die man spreekt dat komt niet uit de lucht vallen. Ik ben hier geboren dus weet best waar ik over praat en wij leven in een vrij ? nederland waar je nu nog alles mag zeggen maar als er personen zoals deze persoon beschrijft dat dit laster is en die zou het voor het zeggen krijgen gaan we die kant wel op .En Che maak je niet bang

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven