Kampioenen uit Berkelland gehuldigd

RUURLO – Alle kampioenen die afgelopen jaar een topprestatie hebben behaald zijn donderdagavond door de gemeente in het zonnetje gezet. Ruim honderd inwoners die op een Nederlands- Europees of een Wereldkampioenschap een 1e, 2e en 3e plaats behaald hebben werden gehuldigd door burgemeester Hein Bloemen en wethouder Jan Zappeij.

In de zaal van café De Keizerskroon in Ruurlo werden de kampioenen stuk voor stuk naar voren geroepen om een rugzak/fleecessjaal en een bos bloemen in ontvangst te nemen. De hele avond werd gepresenteerd door Frans Miggelbrink, met zijn humor zorgde hij voor een gezellige sfeer.

De gemeente Berkelland vindt het elk jaar erg belangrijk om haar kampioenen in de schijnwerpers te zetten. Vandaar deze jaarlijkse bijeenkomst.

Klik hier voor de gehele lijst met namen en de prestaties die de kampioenen in 2009 hebben behaald.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1001]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Kampioenen uit Berkelland gehuldigd”

  1. Wat een verschrikkelijk irritant mannetje die de avond presenteerde, hij hoort zich zelf graag praten. Hopelijk hoeft hij er geen financiele vergoeding voor.(we kunnen het geld wel beter besteden) Dan kun je net zo goed de eerste de beste burger van de straat trekken en en uur dom laten lullen.

  2. Bekende Needenaar met VVD spinsels de volgende keer?
    Neem van mij aan dat het 85% over hem zelf gaat.
    5% over postzegels verkoop voor oude beelden opknap wark en 10% gebakken lucht.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven