Mark Grootemaat 25 jaar bij Euphonia

EIBERGEN – Tijdens de algemene ledenvergadering van muziekvereniging Euphonia is Mark Grootemaat (34) gehuldigd omdat hij vijfentwintig jaar onafgebroken lid is van de Eibergse vereniging. De jubilerende muzikant kreeg donderdagavond uit handen van Joop Harmsen van de Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen (KNFM) een speldje en een erecertificaat.

Op 9-jarige leeftijd is Grootemaat lid geworden van Euphonia. Op dit moment is hij druk met de administratie van de ruim 800 donateurs en bespeeld baritontuba en bastuba. Van 2007 tot 2009 is hij bestuurslid geweest.

“Wat mij het meeste is bijgebleven in de afgelopen 25 jaar dat is het topconcours in 1993, we werden toen net geen kampioen. Maar het was een geweldige prestatie. Hoe ik naar de toekomst kijk? Als trouw lid ga ik weer voor vijfentwintig jaar lidmaatschap”, vertelt Grootemaat.

Na het officiële gedeelte werd de jubilaris door alle aanwezigen gefeliciteerd.

[nggallery id=1019]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Mark Grootemaat 25 jaar bij Euphonia”

  1. Kees Prakke (Canada)

    Mark, van harte gefeliciteerd met deze onderscheiding, en nog vele goede jaren toegewenst.

    Kees Prakke

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven