PvdA Berkelland deelt duizenden rozen uit

BERKELLAND – Aanstaande zaterdag gaat de PvdA Berkelland samen met kamerleden en een gedeputeerde de straat op om tweeduizend rozen uit te delen. Dit is de laatste campagne voor de verkiezingen die woensdag 3 maart plaatsvinden. In de centra Borculo, Neede, Eibergen en Ruurlo zijn de volksvertegenwoordigers de hele dag te vinden.

Tweede Kamerlid Jeroen Dijsselbloem zal zaterdagmiddag aanwezig zijn in Borculo en Ruurlo. Dijsselbloem is woordvoerder integratie en inburgering en voorzitter geweest van het parlementair onderzoek onderwijsvernieuwingen.

Lea Bouwmeester, eveneens Tweede Kamerlid, zal ’s morgens een bezoek brengen aan Neede. Lea is woordvoerder jeugd en gezin. Ze gaat ook in gesprek met de Needse jongeren over zaken zoals overlast en leefbaarheid.

Ook PvdA partijvoorzitter Lilianne Ploumen zal die dag een bezoek brengen aan Berkelland. Vanaf 14.00 uur gaat ze samen met vertegenwoordigers van de PvdA-Berkelland rode rozen uitdelen aan het winkelend publiek op de Brink in Eibergen. Lilianne Ploumen is in de Achterhoek vanwege haar bezoek aan de ‘Nacht van de Arbeid’ in de DRU fabrieken te Ulft. Gedeputeerde Harry Keereweer brengt zaterdagmiddag een bezoek aan Eibergen. Hij is portefeuillehouder water, landelijk gebied en klein kernen. De rozen worden geleverd door Bjorn en Marieke’s bloembinderij uit Eibergen.

De PvdA heeft van Nieuwsuitberkelland.nl één minuut zendtijd gekregen om te vertellen waarom de inwoners op de PvdA moeten stemmen (zie film hieronder). Maandag 1 maart om 10.00 uur worden alle partijden in Berkelland opgeroepen om hun verhaal voor de camera te vertellen. Dat gebeurt voor het gemeentehuis in Eibergen.

Deel dit artikel:

12 gedachten over “PvdA Berkelland deelt duizenden rozen uit”

 1. Geef Mans Koster van de VVD 2 minuten!
  Hij wil het in zijn gele VVD jas,over zichzelf hebben namelijk.

 2. Beetje vreemd dat een PvdA-kandidaat-gemeenteraadslid nu in de gedaante van NieuwsuitBerkelland-reporter de PvdA als eerste 1 minuut zendtijd geeft…

 3. De PvdA heeft de kans gekregen.
  Zij hebben weinig tot niets waargemaakt.
  Het is tijd voor vernieuwing.

 4. We geloven toch zeker zelf niet dat Mans Berkelland kan redden? Daar hebben we echte VVD-ers voor nodig. Verder is het wel bijzonder dat de PvdA een voortrekkersrol krijgt.. In mijn ogen niet bijzonder objectief. Maar de overige partijen zien nu wel hoe het niet moet!

 5. Ja,de PvdA wil dit en wil dat.
  Dat willen ze toch allemaal.
  Wat de burger wil daar gaat het om maar daar wordt niet naar geluisterd.
  En maandag morgen om 10:00 uur een discusie houden heeft geen zin.
  Een fatsoenlijk debat met alle partijen waarbij alle burgers aanwezig kunnen zijn wordt niet georganiseerd.
  Wel op scholen campange voeren maar met de stemgerechtigde burger in discusie gaan durven ze schijnbaar niet aan.

 6. Beter dan de CDA. Houden vandaag actie in rietmolen, bezetten de parkeerplaatsen bij de kerk terwijl er een begrafenis is… Jongens jongens, wat is nu belangrijker!!!

 7. Beter rozen uitdelen, dan de gemeente te vervuilen door gele biljetten onder de ruitenwissers te stoppen, waarna de biljetten gewoon op straat gegooid worden.
  OBL: bedankt voor het extra zwerfvuil.!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven