Informatieavonden over aanleg glasvezel

NEEDE – De belangstelling voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in Neede is enorm. Daarom wordt aanstaande maandag en dinsdag een informatieavond gehouden voor alle inwoners van Neede. Glashart is aanwezig en verzorgt een korte presentatie en is zal vragen beantwoorden.

Beide avonden starten om 20.00 uur bij partycentrum ’t Haantje. Needenaren Ard Eijsink, Herbert Wensink, en Fred Achterhuis hebben begin dit jaar een initiatiefgroep opgericht: ‘Neede op Glasvezel’. Met als doel het aanleggen van het supersnelle netwerk.

Als 45% van de inwoners zich aanmeldt dan zal Glashart overgaan tot de aanleg. Nog steeds kunnen mensen uit Neede zich aanmelden dat kan via de website www.needeopglasvezel.nl.

Eerdere bericht: Neede in de race voor glasvezelnetwerk

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Informatieavonden over aanleg glasvezel”

 1. Waar blijft de glasvezelnetwerk in Eibergen, zou volgens planmakers al in 2003 een beginnen ???

 2. Ik zou er nou niet gelijk als een blinde vink achter aan gaan rennen want glasvezel heeft ook een prijskaartje die toch op ge hoest gaat worden door …inderdaad de burger.
  In Haaksbergen is het bijzonder duur geworden maar daar hoor je ze in Neede niet over, hun gaat het om de prestize van het winnen en niet de kosten e.d.
  Kijk maar naar de mensen die stemmen met het potlood terug hebben gebracht, puur prestize geweest en kijk eens naar de enorme zooi die daardoor onstaan is door zulke mensen. Nu hoor en zie je die mensen niet meer.

 3. Inderdaad Pieter. Een product zal altijd betaald worden door de klant.

  Maar goed, het moet betaalbaar zijn en het netwerk zal aangelegd moeten worden. Een belangrijk punt is inderdaad wie dit precies moet gaan betalen. En hier zijn wij nu ook mee bezig. Wat zijn de kosten voor dit nieuwe product, en wie gaat hiervoor in de eerste instantie opdraaien.
  En dat het uiteindelijk de burger / klant wordt, weten we natuurlijk allemaal!

 4. E.G. Lantink

  Eindelijk staat er eens iets positiefs te gebeuren in Neede en dan zijn er al weer zwartkijkers. Natuurlijk zullen de kosten voor dit produkt opgebracht moeten worden, maar dan hebben we ook iets. Dat is niet het geval bij de bouw van (weer) een nieuw gemeentehuis en gemeentewerf. Dat noem ik geldsverspilling!
  initiatiefnemers voor de glasvezel succes toegewenst.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven