Ingezonden: ‘Wie ruimt de rotzooi op!’

BERKELLAND – De volgende tekst in zaterdag ingezonden door ‘Bondgenootje’. We hebben al eerder bericht over deze actievoerders die tijdens de verkiezingen druk aan het plakken zijn geweest. Nog steeds weten we niet welke personen hier achter zitten.

Ingezonden mail:
Het is mooi weer om te gaan plakken, ik ben van nieuwe teksten en pamfletten voorzien dus gauw aan het (plak)werk. Omdat onze actie een ludiek karakter heeft plakken wij alleen maar op de tijdelijk geplaatste verkiezingsborden.

Het viel mij op dat er in Berkelland zoveel illegaal geplakt wordt. Wat opvalt, is LIJST 7,deze partij heeft flink wat werk verzet. Ik weet wel dat dit met goedkeuring van de burgemeester is, men mocht immers tot aan de lokale verkiezingen overal plakken, maar nu vraag ik mij wel af wie dit gaat opruimen.Is LIJST 7 zo sportief om dit zelf allemaal te gaan doen of gaat de gemeente dit opruimen?

Ik verwacht eigenlijk dat LIJST  7 zijn verantwoording neemt en zelf de rotzooi opruimt, dat wil de partij namelijk ook de gemeente opleggen. En dan nog een standpunt. Praten en oordelen over hangjongeren en er zelf een zooitje van maken kan natuurlijk niet!!!! Dus LIJST 7 laat zien wat je waard bent, hier ligt je eerste kans. LIJST 7 staat voor OBL. En dan nu aan het (echte) werk

afz: Bondgenootje

Eerdere bericht: Actievoerders actief tijdens verkiezingen

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Ingezonden: ‘Wie ruimt de rotzooi op!’”

  1. Vanacht werden de aangeplakte borden al leeg getrokken door een aantal vriendelijke jongens die het daarna ergens in tuinen gooiden (oa mijne) Scheelt weer voor Lijst 7

  2. gerrittijink

    Laat de heer/mevrouw bondgenootje maar vast beginnen te plakken voor 9juni en dan met de enige goede partij die ons land rijk =, n.l. de socialistische partij, de rest heeft al genoeg rampspoed over nederland gestrooid. (zwarver gait, tevens vagebond) p.s. hij/zij had al bezig moeten zijn en aangaande het eerste bondgenootschapje, uit de reacties blijkt wel hoeveel onkunde + onbenul er leeft onder de reageerders.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven