RK Mattheuskerk staat stil bij jubileum

EIBERGEN – Het hele jaar 2010 staat de RK Mattheuskerk bol van de activiteiten. De kerk bestaat vijfenzeventig jaar en dat wordt gevierd. Zaterdag werd een ‘scratchdag’ gehouden. Onder leiding van dirigent Frank Sterenborg en pianist Jan te Plate werd met een gelegenheidskoor (parchochieverband Noach) nieuwe liederen ingestudeerd.

Het koor telde 54 personen, waaronder bij de heren de bas en bij de vrouwen de sopraan duidelijk herkenbaar was. Na het instuderen begon om 19.00 uur de echte viering. Voorganger pastor Dick Juijn leidde de dienst.

Nieuwsuitberkelland.nl gaat dit jaar extra aandacht besteden aan de jarige kerk. Meer informatie en activiteiten kunt u vinden op: www.rkmattheusparochie.nl.


(film Jan Larink Productions Neede)

[nggallery id=1078]

Foto’s Christiaan Thalen:
[nggallery id=1079]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “RK Mattheuskerk staat stil bij jubileum”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven