Werknemer kwekerij bekneld in machine

wessel v e laan 019-borderBORCULO – Bij een ongeval aan de Wessel van Eyllaan in Borculo is een werknemer van kwekerij Heutinck gewond geraakt. De 16-jarige werknemer uit Beltrum raakte met zijn vingers bekneld tussen de oppotmachine. Het is tot op dit moment onbekend hoe ernstig het letsel is dat de jongeman heeft opgelopen.

Brandweer Borculo ging met twee voertuigen ter plaatse. De jongeman is met behulp van het knipgereedschap van de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd. Zijn vinger zat tussen een ketting en een rol.

De jongen uit Beltrum is met de ambulande afgevoerd naar het ziekenhuis in Enschede. De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

[nggallery id=1120]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Werknemer kwekerij bekneld in machine”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven