Fietsenkijkochtend bij politiebureau

BORCULO – Op zaterdag 5 juni wordt van 09.00 uur tot 12.00 uur bij politiebureau aan de Haarloseweg een fietskijkochtend gehouden. Alle fietsen die in de afgelopen periode zijn aangetroffen en waar de politie geen eigenaar van heeft kunnen achterhalen, worden deze dag bij het bureau gestald.

Alle benadeelden die aangifte hebben gedaan van diefstal van hun fiets kunnen die ochtend komen kijken of hun tweewieler op het politiebureau staat. Belangrijk is dan wel, dat u het bewijs van aangifte mee neemt.

Wanneer u nog geen aangifte van diefstal heeft gedaan, maar wel uw gestolen fiets aantreft, dan dient u een bewijs van eigendom te tonen. De politie gaat er vanuit, dat veel mensen naar de kijkochtend komen, want de gevonden fietsen staan écht op hun rechtmatige eigenaar te wachten.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Fietsenkijkochtend bij politiebureau”

  1. misschien een idee voor gerit misschien staat zijn fiets er ook wel tussen die was toch ook gejat door de heren ambtenaren was maar een tip

  2. gerrittijink

    Laat ze MIJN fiets eerst maar eens poetsen. (zwarver gait, zo kwaad als een afgezette WETHOUDER)p.s.die fiets moet terugbezorgd worden daar waar ie gejat =nl. bij de boer in NEEDE(gemeente BERkulLAND) en wel ogenblikkelijk, NU 26 mei 2010 11.11uur

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven