Boris trekt geen volle openluchttheater

_HTH0099EIBERGEN – De bekende zanger Boris heeft vrijdagavond geen volle openluchttheater getrokken. Het eerste evenement (opening seizoen) werd ook door weinig mensen bijgewoond. “Het was gezellig druk vierhonderd mensen waren aanwezig en gingen uit hun dak. Zelfs mensen uit Lelystad en Amsterdam kwamen naar Eibergen om de artiest te ontmoeten”, vertelt Annica Hondorp.

In het voorprogramma werd het publiek vermaakt met de band Shockadelic. Na dit optreden was Boris aan de beurt met zijn bandleden. Vooral veel vrouwelijke fans kwamen naar het theater, ze gingen voor het podium flink tekeer.

Hondorp wil weinig kwijt of de organisatie tevreden is met de bezoekersaantallen. Het enige wat ze zei was: ”Hoe meer, hoe beter.”

Een theater met zulke grote artiesten moet toch veel meer mensen trekken uit de regio. Er wordt veel reclame gemaakt, het programma is goed gevuld. Waarom komen Berkellanders niet massaal naar het openluchttheater? De redactie van Nieuwsuitberkellland.nl wil het graag weten. Laat hieronder uw reactie achter.

Foto’s Han te Hennepe:
[nggallery id=1315]

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Boris trekt geen volle openluchttheater”

 1. denk niet dat deze artiesten veel publiek trekken in deze regio.en voor veel mensen was de entree te hoog.

  mvg piet

 2. Boris was helemaal top echt super, ik heb een geweldige avond gehad. Alleen te kort hij begon om 22uur en het was om 23.25 uur afgelopen. Helaas daarna geen muziek meer en werden we vriendelijk verzocht te vertrekken door 4 beveilegingsagenten. Wat afbreuk doet aan een leuke avond. Terwijl tot 1 uur muziek gemaakt mag worden in het openluchttheater.

  Ik denk dat mensen in deze tijd van het jaar te veel hebben (bedrijfsfeestjes, vakantieborrels, familiefeesten, zomerfeesten enz enz) en dan hebben we ook nog de spieker.

  Maar Boris jij was super, wat een artiest!!!!!!!

 3. Ben het met Piet eens, al moet ik zeggen dat het wel een zeer goede band was. Aan de sfeer in het theater ligt het in ieder geval niet en de lokatie van het theater is ook super. Trouwens was afgelopen vrijdag ook de intocht van de avondvierdaagse. Mensen die mee hebben gelopen konden op z’n vroegst om 22:00 in het theater zijn. Prijs is niet te hoog, er worden hogere prijzen betaald in andere steden en daar rijden de Eibergenaren dan ook nog naar toe. Ik denk dat het aan het programma ligt. De Dijk, Normaal en Herman van Veen waren wel succesvol.

 4. gerrittijink

  Die beveiligers weg en de bevolking stroomt massaal toe. (zwarver gait, fan van boris boef)p.s.en wel 400.000€ om het theater op te knappen, laten de vrijwilligers dit maar doen want het enige wat nodig = zijn andere zitBANKEN en dat kost slegs ???????

 5. Klopt er was ook intocht van de vierdaagse, vandaar dat wij er ook pas om 22 uur waren. En denkend dat het allemaal niet zo vroeg begint, en dat het dan wel tot 1 uur zou duren.
  Altans dat was onze gedacht,e fout dus.

  Dus we zijn er nog geen 2 uur geweest.
  En als ze het slim aan zouden pakken hadden ze in elk geval nog kunnen verdienen aan de drankomzet.

  Boris 8000 euro, dan nog 4 beveilingsbeamten.
  400 bezoekers maal 17,50 euro.
  waarvan 30 niet betalende klanten (sponsers, vrijwilligers)
  6475 Euro, entreegeld.

  Gerrit, het zijn wel vrijwilligers die overal voor klaar en er heel veel uren in steken om het openluchttheater open te houden. En die mensen hopen allemaal dat het een succes gaat worden.

  Ik had nog wel een vraagje weet iemand of die boomschors als bodembedekker van het openluchttheater niet super brandgevaarlijk is Dit ligt voor het podium en al het publiek staat er op.. Want er word gerookt, de peuken worden er in gedrukt. Lijkt me dat dan brandje zo kan ontstaan!!!!!

 6. Boris was geweldig. Entree te hoog????? Tuurlijk niet.
  Was inderdaad wél een nadeel dat het tegelijk viel met de intocht van de 4 daagse. Maar och…ik heb een top avond gehad.
  En als geboren Maastrichtse kon ik het natuurlijk niet laten om deze top Limburgse artiest een bezoekje te brengen.

  BORIS…..You keep the soul alive….thank’s

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven