Boterbloemstraat ook in oranje sferen

tn_Afbeelding nieuw Roy 20446EIBERGEN – Berkellanders hebben de smaak goed te pakken. De meeste inwoners zijn begonnen met het versieren van hun straat. De redactie van deze site bezocht de Prins Hendrikstraat in Borculo en de Needse Kievitstraat. Nu was de Boterbloemstraat in Eibergen aan de beurt. Iedereen was zaterdagavond in het oranje verkleed (inclusief de hond) om zo opvallend mogelijk op de foto te komen.

De bewoners zijn na de oefenwedstrijd tegen Hongarije (uitslag 6-1) begonnen met het versieren. ”Bij ons in de buurt gaan we voor gezelligheid. We hebben na het versieren gezamenlijk gegeten. Ons moto is: Gezelligheid moet je zelf maken.”

Binnenkort wordt er een grote tent geplaatst waar de wedstrijden bekeken worden. Nu zoeken we nog een straat in Ruurlo en dan hebben we alle gemeenten bezocht. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Dus inwoners uit Ruurlo stuur een mail naar [email protected].

Eerdere berichten: Oranjegekte Prins Hendrikstraat gestart
                                   Kievitstraat in Neede heeft ‘oranjekoorts’

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1297]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Boterbloemstraat ook in oranje sferen”

 1. willy en ine schenk

  nou wat een buurt gezellie hoor!
  En erg leuk versierd .

  een boterbloem

 2. Geweldige buurt en geweldige en gezellige mensen!!
  Nou Michel…helemaal in t oranje..en dan toch je badslippers aan!!LOL

  groet daantje

 3. Boterbloempje

  Er komen heel wat gezellige uurtjes met de buurtjes.
  Wat ziet het er gezellig uit.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven