Gemeente Berkelland heeft nieuwe site

BORCULO – De gemeente heeft een nieuwe website. Deze is vanaf woensdag overal op het wereldwijde web zichtbaar. Met de vernieuwde website investeert de gemeente in een betere digitale dienstverlening aan haar inwoners.

Als eerste stap heeft de gemeente de indeling van de website aangepast. Binnenkort kunnen inwoners ook weer digitaal een uittreksel uit de gemeentelijke basisadministratie aanvragen of een verhuizing digitaal doorgeven. De nieuwe website wordt vanaf dinsdag 15 juni in de lucht gebracht. Het kan gebeuren dat de nieuwe site voor sommigen pas in de loop van woensdag zichtbaar wordt.

Het advies is in dat geval om het na een paar uur nog een keer te proberen. De nieuwe website is een eerste stap op weg naar een verdere verbetering en uitbreiding van de digitale dienstverlening.

De website www.gemeenteberkelland.nl biedt op termijn alle (overheids-)informatie, die relevant is voor de inwoners en de bedrijven van de gemeente Berkelland. Direct na de zomer gaat de gemeente ook andere diensten aanbieden, zoals het maken van een afspraak en een persoonlijke internetpagina.

De afgelopen tijd is de nieuwe website gebruiksklaar gemaakt. Toch is de website en de digitale balie nog niet ‘af’. Het kan dus zijn dat gebruikers nog informatie missen. De gemeente roept daarom iedereen op om te laten weten aan welke informatie nog behoefte is. Stuur een e-mail naar [email protected].

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Gemeente Berkelland heeft nieuwe site”

  1. gerrittijink

    Observaties vanaf een heuvel; het laaghangend fruit is reeds verdwenen, het aantal populaties in REKREATIEverblijven is toegenomen met faktor 87, de nieuwe klere van de kiezer zijn onderweg. (zwarver gait, oudzeer/politicus)p.s. dit mag ook elektronisch behandeld worden, via een alleé

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven