Krakers actief in Neede?

Al weken wordt er in Neede gepraat over het oude pand van de voormalige Basismarkt aan de Oudestraat. Volgens meerdere bronnen zouden er krakers actief zijn op de bovenste verdieping. Meerdere buurtbewoners hebben ’s avonds getimmer gehoord in het pand. Er hangt ook een spandoek met daarop een tekst die vermeld naar de krakers.

“Maandag liep de eigenaar van het pand met een bak met sleutels om het gebouw. Hij kon niet in het pand komen omdat de sloten waren vervangen”, aldus een bewoner die niet met naam genoemd wil worden.

Wie kan ons meer vertellen: mail naar [email protected].

[nggallery id=1293]

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Krakers actief in Neede?”

 1. gerrittijink

  D’r hangt een verdomd sterke wietgeur om dit pand waar al 22 keer een henneppl. = opgedoekt. (zwarver gait, blower van het allereerste uur)p.s. anti-krakerswet afgeschoten en in neede worden ze nu pas wakker

 2. Gemakkelijk op te lossen, een knokploeg erheen en het pand schoonvegen van dat werkloze schorem welke zich kraker noemt. Maximale gevangenisstraf van 10 jaar voor vernieling en huisvredebreuk. Vind het jammer dat het mijn pand niet is, gegarandeerd dat men er niet lopend uitkwam.

 3. Jammer dat je zo negatief bent Wim.
  Eindelijk iemand die een beetje potentieel ziet in dat lelijke gebouw…
  En waarom alles met geweld oplossen? Misschien is het ook een stunt van iemand….

 4. Deze drie gasten zijn een paar weken geleden in Borculo ook al uit een woning gezet door de eigennaar van de gekraakte woning dat ging er heftig aan toe maar is hem gelukt

 5. Eigenaar van dit pand wil hier een nieuwbouw supermarkt met bovenwoningen bouwen.
  Jammer dat de gemeente berkelland en een oud ondernemer dit plan dwarsbomen.
  Met als gevolg dat dit geheel achter een schutting is geplaatst.
  En er uit ziet als een bouwval.
  Van mij mogen de krakers hier wonen in overleg met de eigenaar!

 6. gerrittijink

  tis jammer at die lui nou net het enige pand uitzoeken dat leeg staat. (zwarver gait, tevrden dakloze)p.s. deze week heeft de kamer de kraakwet afgeschoten met als gevolg dat men 3 jaar bajes krijgt en 1 of andere anonieme wim wil er 10 jaar van maken, jammer dat dit soort lui in neede wonen

 7. Jeroen de Vries

  Nou nou, knokploegje erheen sturen? 10 jaar gevangenisstraf? En daarvan last hebben terwijl bijna heel Neede leeg staat?

  Ik heb een veel betere oplossing: Laat die krakers daar zitten en als tegenprestatie moeten ze het pand weer toonbaar maken met wat subsidie van de gemeente.
  Zoiets hebben ze geloof ik ook ooit eens in Enschede gedaan…. Met succes want er staat nu een mooi pand die men kan afhuren voor feesten en partijen.

  Leuke reactie trouwens zwarver gait!
  Die wietgeur mag, wat mij betreft blijven voor de relaxte sfeer

 8. Hilarisch…Gait ..je bent echt beroemd!!

  Wat betreft het kraken…waarom zou een kraker straf moeten krijgen hiervoor wim??Belachelijk en kort door de bocht!!
  Neede mag blij zijn dat er mensen zijn die kraken..in Neede staat alles leeg en gebeurd er niks met de panden, nu bieden ze tenminste iemand onderdak!!!!!!!!!!!

  @Zwerver Gait,de 1e digitale zwerver..geweldig gewoon!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven