‘Prins Hendrikstraat gaat uit zijn dak!’

tn_Afbeelding nieuw Roy 21265BORCULO – Het hele dak ging er donderdagavond af in de Prins Hendrikstraat. Nederland heeft de derde wedstrijd op het wereldkampioenschap gewonnen met 2-1. Bewoners uit de Borculose straat hadden zich die avond verzameld in het oranjehuis in de straat. Nieuwsuitberkelland.nl was tijdens deze gezellige avond aanwezig (zie film).

Het hele huis is nu klaar, de voorgevel is voorzien van een grote leeuw en een doel. In het huis zijn alle muren beschilderd met kreten zoals, digi tigi tokki kassi (computer), kook kuns (keuken), koelkissie (koelkast) en Holland schijthuis (WC).

Nieuwsuitberkelland.nl gaat samen met de straat een wedstrijd organiseren! Wie bedenkt de mooiste kreet. Voorbeelden zijn hierboven te lezen. De mooiste inzending wordt beloond met een bezoek aan het oranjehuis (aanstaande maandag tijdens de wedstrijd).

Heeft u een leuke oranje-kreet? Laat hieronder uw reactie achter. En wie weet bent u de winnaar. Insturen kan tot zondag 18.00 uur.

Eerdere berichten: Oranjegekte Prins Hendrikstraat gestart
                                  ‘Wow, het hele huis is oranje geschilderd’

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1349]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “‘Prins Hendrikstraat gaat uit zijn dak!’”

  1. Ziet er allemaal zeer gezellig uit, zie ook mijn oud collega er tussen zitten (Ronnie)

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven