‘Afsluiting schooljaar een groot succes’

tn_Afbeelding nieuw Roy 21416EIBERGEN – Duizenden leerlingen uit Berkelland hebben maandag de voorstelling van kindertheatergroep ‘Basta’ bijgewoond. Het openluchttheater nodigde de kinderen uit om daar hun schooljaar af te sluiten. Dinsdag zal Basta voor de tweede keer gaan optreden. Raph Schouten: “De kinderen genieten met volle teugen van de voorstelling Assepoester. Vandaag verwachten we 1500 schoolkinderen. In totaal zullen 3000 kids van 21 basisscholen een bezoek brengen. Het is leuk om te zien dat het aanslaat.”

Maandagmorgen kwamen de eerste scholen naar het openluchttheater. Dat gebeurde per fiets en auto. Alle kinderen kregen een pakje drinken aangeboden door de drie Eibergse supermarkten. De scholen die aanwezig waren: Driesprong, Leeuwerik, Hofmaat, Kar. Alferink, Tormijnschool, School Noord, Willem Zwijgerschool, Berkel (Rekken), Jozefschool, Driesprong, Julianaschool, en de Ariënsschool.

Het openluchttheater organiseert een kleurwedstrijd en een sms-gedichten wedstrijd. Iedereen kreeg na afloop een kleurplaat. Aanstaande weekend zal er weer een groot evenement plaatsvinden in het theater: ‘Have a nice day’.

“Het wordt extreem warm, we zijn al druk bezig om iets te organiseren om er voor te zorgen dat de bezoekers verkoeling kunnen zoeken. Wat dat precies is? Dat is een verrassing!”, aldus Schouten.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1362]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “‘Afsluiting schooljaar een groot succes’”

  1. Foto 25! Gerrit Bollen de geluidsman doet wel hele rare dingen onder het toneelstuk, leg uit?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven