Achterhoek Landwinkel uniek voor Neede


NEEDE – Herbert en Carla Leussenkamp staan te trappelen om hun nieuwe winkel in de Oudestraat te openen. Dinsdag 27 juli gaat het na maanden klussen dan echt gebeuren. Om 8.30 uur gaan de deuren van de Achterhoek Landwinkel open. “Het wordt een andere winkel dan gebruikelijk, kerstspullen, uitgebreid assortiment streekproducten, cadeauartikelen en een terrasje. Allemaal Achterhoeks!”, laat Leussenkamp in zijn winkel weten.

Volgens Leussenkamp is het gewoon een uitdaging om in de Oudestraat een winkel te beginnen. Hij hoopt dat meer ondernemers dit gaan doen. “Aanpakken en het gewoon doen.” Om zo het centrum weer te laten bloeien. Naast de winkel wordt er ook een kantoor van Achterhoek Event’s gevestigd aan de Oudestraat 48.

Er worden in het pand ook workshops gehouden de eerste is bonbons maken in samenwerking met bakkerij Stroet. Op 24 augustus gaat de winkel officieel open. “Ik hoop dan dat de burgemeester een kijkje komt nemen, hij krijgt sowieso een uitnodiging. Dan laat de burgervader zich ook een keer zien in de Oudestraat dat zou ik wel leuk vinden.

De Achterhoek Landwinkel is te vinden tegenover Globe reisburo Morren. Vroeger zat slagerij Peeze in het pand. Onze brutale journalist – Roy Nijman – trok de stoute schoenen aan en nam vlak voor de opening (maandagavond) een kijkje. ‘Beste Berkellanders!’

Eerdere bericht: Oudestraat Neede is een winkel rijker!

Deel dit artikel:

11 gedachten over “Achterhoek Landwinkel uniek voor Neede”

 1. het is een mooie winkel en je kunt er lekkere koffie en thee drinken en er zijn leuke streekprodukten te koop echt de moeite waard om er eens heen te gaan.

 2. hoop dat ze het gaan redden.maar wat heeft deze winkel nu te bieden dan???denk dat je in neede wat begint je bij voorbaat al kansloos bent en nu ok nog is in deze zware tijden.als ik dan elders lees dat de grote beddenwinkel op de hoek rapenburg al op omvallen staat,word het toch wel heel hopeloos triest.is het nou allemaal zo moeilijk dan???basismarkt plat ,daar het nieuwe marktplein realiseren.proberen scapino naar de oudestraat te halen,moet mogelijk zijn.blokker zou ook welkom zijn.een aldi of lidl erbij en ik denk dat de laatse gaten wel door kleine winkels opgevuld worden.oja stortelder met zien beestenhandel ook de oudestraat in.mot kunnen toch.ojaa en wie weet krijgen we wel weer zo”n mooi braderie als in het begin van de sen.

 3. Herbert en Carla heel veel succes met jullie winkel, kom zeker een keer langs als ik in Neede ben.

 4. ik wil even een berichtje achterlaten want het is een mooie winkel en als je niet in de winkel bent geweest kun je er niet over oordelen .

 5. Is die beddenzaak nu al failliet ja? Dit soort beelden schrikt de ondernemer in Neede toch wel af denk ik.
  Daarom chapeau voor deze winkel die het toch probeert. Ik wens ze alle succes!

 6. Jeroen Leussenkamp

  Hallo beste mensen

  Kom al kijken in het winkeltje van Carla & Herbert

  Je kunt er ook altijd een praatje maken of een kopje koffie krijgen .

  En mensen wees een beetje positief over Neede .

  Ik vind al lang goed dat mensen deze nieuw start willen maken

  Vriendelijke Groet Jeroen Leussenkamp

 7. Deze ondernemer probeert in ieder geval iets in Neede.
  En mensen als Piet en Karel zittenn vast werkloos thuis aldi bier te drinken en beetje te kloten op internet.

 8. Carla en Herbert,

  Alle succes van de wereld.
  Klasse dat je je nek uitsteekt om een winkel te beginnen.
  Kijk, dat zijn ondernemers. Er voor gaan!!!
  Maar we zullen Herbert ook op andere plekken ontmoeten.
  Er zijn denkers en doeners…Herbert is het beide!!!

  Nogmaals veel succes.

  Groeten,
  André

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven