‘Autobezitter krijgt schrik van zijn leven’

tn_Afbeelding nieuw Roy 22138NEEDE – Een 52-jarige man uit Dordrecht kreeg maandagmorgen de schrik van zijn leven. Hij was rustig zijn auto aan het wassen bij het Esso-tankstation aan de Rondweg (N315). Opeens zag een Needenaar die achter hem stond te wachten voor de wasstraat dat er gas onder de auto vandaan kwam. “Het was een flinke witte wolk, ik bedacht me geen moment en rende naar de shop om de brandweer te bellen.”

De brandweer kwam rond 11.00 uur met loeiende sirenes ter plaatse en zette het hele tankstation af met lint zodat er niemand in de buurt kon komen. Na controle bij de auto was al snel duidelijk dat door het wassen het overdruk ventiel was geraakt (losgedraaid) en daardoor het gas vrij kon komen. De brandweer heeft de boel gerepareerd en de auto geventileerd.

“Gelukkig is alles goed gegaan, wat als er een vonk was bijkomen? Ik moet er niet aan denken. Nu gooi ik de tank vol en rij weer verder. De prijs van het gas is hier stukken goedkoper dan bij ons in Dordrecht. Hier betaal je 0,51 cent en bij ons 0,69 cent. Als ik hier toch sta dan kan ik nog wel wat leuks vertellen over de Volvo, weet u van wie deze auto is geweest? Van Joop den Uyl oud minister president, hij was de eerste eigenaar”, vertelt de man uit Dordrecht trots.

De politie en de brandweer hebben na de controle het gebied weer vrijgegeven. Er is groot alarm geslagen omdat het incident gebeurde bij een tankstation.

Vreemde zaak tijdens incident!
Onze verslaggever – Roy Nijman – wilde na afloop van het incident een video maken (interview met de man uit Dordrecht). Toen hij dit vroeg werd de man enorm zenuwachtig. “Nee mij mag je niet op de film zetten. Ik vertel je niet waarom.” Een beetje vreemd wat had die man te verbergen? Is hij familie van den Uyl? Wat deed die man in Berkelland? Wie kan hier meer over vertellen?

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1420]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “‘Autobezitter krijgt schrik van zijn leven’”

  1. Roy je hebt een neus voor nieuws, heel bijzonder dat je er achter bent gekomen dat die auto van de oud president is geweest. Andere media lopen er weer achteraan te vangen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven