Bertus Rietman terug?

Zwerver Bertus Rietman iedereen kent hem wel. Jaren was hij verdwenen uit Eibergen maar hij is terug! Vandaag kregen we een foto toegestuurd die gemaakt is door een oplettende Eibergenaar. Hij spotte een caravan in de Grotestraat met daarop Sprookje 2010. En de woorden freedom die Bertus ook gebruikte!

Bertus love Ans? We snappen er niets meer van wat gebeurd er toch allemaal in Eibergen. Volgens mij is dit een droom?

Wat gespot mail uw foto naar [email protected].

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Bertus Rietman terug?”

  1. Denk dat Bertus onderweg is naar de Zwarte Cross.
    Samen met de overige zwervers in Berkelland.

  2. Deze persoon is wel vroeg voor de carnaval…Bertus zelf is het in ieder geval niet!

  3. gerrittijink

    Kep nog wel 10 min. tijd voor een reaktie op de “spotvogel” alias kronkul van ijbargen, ten eerste vink dat ie maar eens moet stoppen met snoeven of snuiven, ten 2e’de dat ie maar es aan ’t werk moet gaan en ten derde mag ie wel spullebaasz van de pl. belt worre. (zwarver gait, PROTAGONIST) p.s. de rest tijd mag roy n. invullen U weet wel de bomen annex siteman

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven