Firma Glashart deelt tien settopboxen uit

RUURLO – Tien inwoners uit Ruurlo die aangesloten zijn op het glasvezelnetwerk hebben dinsdagmiddag bij Stegeman Euronics een HD-settopbox ontvangen uit handen van Henk Holtrigter, project manager Glashart (Reggefiber).

De prijzen werden eerder verloot onder alle Ruurlose glasvezelgebruikers maar zijn nooit officieel overhandigd. Op de foto ziet u de trotse winnaars met de mensen van het eerste uur, de initiatiefgroep Ruurlo op Glasvezel (Decorsign en Decocom en Stegeman).

Op 2 juli 2009 zei Ruurlo ‘ja’ tegen glasvezel. Glashart is na een jaar praktisch gereed met de aanleg van het netwerk. Volgens Henk Holtrigter, de projectmanager van Glashart, is de aanleg prima verlopen en zijn we zelfs doorgegroeid van de benodigde 45% naar ruim 60%. Dus meer dan de helft van Ruurlo is overgestapt naar Glasvezel en dat is een felicitatie waard.

Foto’s Jeroen Sloot:
[nggallery id=1423]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Firma Glashart deelt tien settopboxen uit”

  1. Oscar Bruntink

    Dat doorgroeien van 45 naar 60 % zal misschien in neede ook wel gebeuren als men eenmaal ziet wat de voordelen hiervan zijn. of moet glashart nog meer winst maken aangezien neede nog niet op het aantal aspirant abonnementen zit.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven