Wordt Welle het nieuwe gezicht van Hi?

afbeelding-nieuw-roy-21929EIBERGEN – Judith Welle (23) uit Eibergen maakt een grote kans om het nieuwe gezicht van Hi (provider KPN) te worden. Ze zit op dit moment met 320 stemmen bij de beste 50 kandidaten. De grote provider organiseerde de landelijke casting om nieuwe gezichten voor haar campagnes te zoeken. “Dit is mijn eerste ervaring met de modellenwereld heel bijzonder dat ik bij de finalisten zit. Ik heb nog heel wat stemmen nodig en roep daarom iedereen op om een stem op mij uit te brengen.”

In mei werden alle klanten van Hi benaderd met de casting. Welle stuurde enkele foto’s op en met succes. Ze werd een aantal weken later uitgenodigd voor de Hi-castingdag, een professionele foto-shoot, styling en visagie alles werd uit de kast gehaald om de finalisten zo mooi mogelijk te presenteren op de website www.hicasting.nl.

Wie de meeste stemmen krijgt wordt het nieuwe gezicht van Hi, daarnaast kunnen vier andere modellen ook een kans maken op een baan bij Hi. “Toen ik wist dat ik bij de 50 beste zat heb ik nog niet meteen iedereen opgeroepen om op mij te stemmen. Je bent in het begin een beetje voorzichtig. Via Hyves en mail heb ik een oproepje verzonden.”

Tot 25 juli kan iedereen nog een gratis stem uitbrengen op Judith Welle. We hopen toch allemaal dat de Eibergse gaat winnen. Klik hier om op haar persoonlijke pagina te komen. Of kijk op www.hicasting.nl.

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Wordt Welle het nieuwe gezicht van Hi?”

  1. HI maakt er een soort soundmixshow van. En, heel slim, je moet je 06-nummer intikken om te kunnen stemmen. De stemmen van mensen die al met HI bellen, tellen daarbij dubbel. Zo kan men meteen alle 06-nummers checken en op jacht gaan naar nieuwe klanten.

    Bah, moet tegenwoordig dan echt alles zo commercieel?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven