Bezoek jammarkt in Neede toch gratis!

afbeelding-nieuw-roy-22444NEEDE – Het is in Berkelland de afgelopen dagen het gesprek van de dag: de euro. Needse ondernemers die aan de bel trekken, grote discussies op het internet, maar allemaal overbodig. Niemand hoeft entree te betalen om de jammarkt te bezoeken. Nieuwsuitberkelland.nl ging samen met acteur Arne Hulshof op pad om u de steegjes te wijzen die niet afgesloten mogen worden.

De belangrijkste steegjes zijn te vinden aan de Ten Caote Plas, naast de Super de Boer en bij de sportschool (studio De Gaard). De organisatie van de jammarkt mag de steegjes niet afsluiten omdat het particulier terrein is of grond van ondernemers.

Ook namen de heren van Nieuwsuitberkelland.nl een kijkje bij de Albert Heijn (zie film). Afgelopen woensdag heeft deze site een mail gestuurd naar de Needse ondernemersvereniging met een aantal vragen. Tot nu toe geen reactie. Zijn ze op vakantie, of willen ze ons niet te woord staan?

Tijdens onze tocht kwamen we ook nog een bakker tegen – Stroet – wat hij uit zijn auto haalde was wel heel vreemd (zie einde film). Tip: loop dus niet naar de hoofdwegen want die worden afgesloten en daar moet u betalen. Neem de steegjes.

Eerdere bericht: Jammarkt vraagt voor het eerst entree

Deel dit artikel:

21 gedachten over “Bezoek jammarkt in Neede toch gratis!”

 1. He een heel mooi flimpje, ik en mijn huis genoten gaan dit jaar zeker weer na de jammarkt, nu ik er voor niks na binnen kan, scheelt mij toch mooi even 5 euro, wij moeten ook op de kleintjes letten, samen met AH

 2. Opnieuw een leuk Needs fimpje van NuB.
  Toch wel opvallend is dat 2 van de voordelige toegangssteegjes tot de markt aan weerszijden van de De Boer Super zijn.
  Destijds baatten mijn vrouw en ik , samen met tal van medewerkers daar een Plusmarkt uit, het motto van De Sperwer[de overkoepelende organisatie van Plus en Garantmarkt] was De Sperwer spiedt naar wat U voordeel bied.
  En nu is er dan een Eibergse verspieder die ter plekke 2 voordelige ingangen van de jammarkt vind.

 3. En dan nu bij alle 4 de ingangen een bus met vrije gift.
  En dan maar kijken wat je nog extra op haalt.

 4. Flipje uit Tiel

  Mooi dat ere burger Mans Koster. deze steegjes ook ziet als euro vrije toegang tot de jammarkt.

 5. In de hoop dat deze reaktie WEL geplaatst word; ik ken ook nog enkele ondergrondse ingangen. (zwarver gait, oudestraat-deskundige)p.s. het riekt verdomd veel naar een hype, ut kon wel es storm gaan lopen

 6. Hé Roy en alle andere medewerkers van deze site..Jullie zijn goed bezig,sterker nog jullie zwengelen de boel aan.
  De organisatie v/d jammarkt gaat over stag en heffen geen entree.
  Kunnen jullie er nu voor zorgen dat er een rel ontstaat waarbij het nieuw college v/d gemeente Berkelland de handdoek in de ring moet gooien of naar huis wordt gestuurd.
  Dan kan de oppositie iets doen aan de komende bezuinigingen en kan het sociaal cultureel werk de muziekschool en de bibliotheek gewoon blijven bestaan.
  Want dat willen bijna alle Berkellanders.

 7. @theo
  je ziet het helemaal vekeerd,in neede gebeurd nooit wat.dus als er is wat gebeurd zijn de mensen hier gelijk opgewonden.mischien dat je het nu een beetje begrijpt.

 8. wat een gezeur over die euro,dat je maar weet dat de sen er alles aan doet om neede op de kaart te zetten

 9. gerrit laten werken? hoezo hij krijg togh ok geen centen van de gemeente? waarom dan wel werken??

 10. Effe op de “man” reageren en niet op de bal; die karel zonder achternaam zit ’s nachts om 02.18 nog achter de computer, wat zou die ge”man”keerde zelf voor werk doen, inbreken of uit z’n nek kletsen. (zwarver gait, raspaard en z.b.b.h.) p.s. volgens desk. hebben dit soort types de neiging om achter de feiten aan te zwemmen en eindigen ze vaak in de goot of in de sjem

 11. Zoo. Maar ik weet waar ik met de vrije-gift-tonnen ga staan. Als het maar vrijwillig is, dan is de Needenaar wel bereid om te betalen. 😉 Nog mensen welke willen helpen?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven