Combine volledig uitgebrand in Rekken

tn_Afbeelding nieuw Roy 22422REKKEN – Grote paniek zondagmiddag in Rekken. In een akker aan de Rekkense Binnenweg stond een combine in lichterlaaie. Het vuur veroorzaakte grote zwarte wolken boven Rekken. De brandweer van Eibergen kwam rond 17.00 uur met twee tankautospuiten ter plaatse om de brand te blussen. Het voertuig is volledig uitgebrand.

Niet alleen het voertuig stond in brand ook delen van het stro vatte vlam. Het vuur trok veel publiek. Wat precies de oorzaak is geweest van de brand is onduidelijk.

De weg is tijdens het incident afgesloten. Onze journalist Roy Nijman was ter plaatse en maakte foto’s en film. Vorige maand ging er ook al een oplegger met stro in vlammen op. Dat gebeurde in Geesteren. In korte tijd zijn er dus al twee branden ontstaan tijdens werkzaamheden op een akker in Berkelland.

Eerdere bericht: Oplegger met stro gaat in vlammen op

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1447]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Combine volledig uitgebrand in Rekken”

  1. Roy super filmpje, zelfs de Tubantia heeft het overgenomen lekker goedkoop of heb je er geld voor gevangen! Gelukkig komt daar je naam in beeld. Dat ze dat plaatsen? reclame!!!!

  2. Deze site heeft zich de afgelopen jaren bewezen lekker dicht bij de mensen en altijd bovenop het nieuws ik heb helemaal geen krant meer nodig. Ik ken de drijvende kracht achter deze site heel goed.
    Snap nog steeds niet hoe Roy het vol houd. Ga zo door Nijman!

  3. Mooi gefilmd, kun je goed zien wat er brand. Alleen het commentaar is minder. Een tip: verdiep je in het werk van de hulpdiensten, dan hoef je termen als “de brandweer is in grote paniek” niet te gebruiken. Om eerlijk te zeggen is dit een brandje van niks voor ons…. Maar verder top!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven