Eibergse kermis vrijdag van start gegaan

tn_2009_0416narjaarskermis20100033EIBERGEN – De kermis in Eibergen is vrijdagavond van start gegaan. De openingsact werd gedaan door ‘Zandkasteel’ bekend van TV. Het hele weekend is er vermaak op de Brink en in alle Eibergse cafés.

Op het podium stonden de artiesten, Vandersteen en de band Zooi. Zaterdag gaat om 11.00 uur de kermisfietstocht van start bij de biercarrousel in het centrum. Het belangrijkste moment is zaterdagmiddag de kermisloterij, om 16.00 uur worden de prijzen bekend gemaakt op het podium.

Fotografe Yvonne Berends was vrijdagavond aanwezig en maakte de onderstaande kiekjes.

Eerdere bericht: Stichting Draaimolen heeft er weer zin in

[nggallery id=1485]

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Eibergse kermis vrijdag van start gegaan”

 1. dit kun je toch geen kermis meer noemen met al die oude troep en lege plekken wat er nu staat. volgens mij word het tijd dat de stichting zelf de exploitanten gaan vragen want het word er zo niet veel beter op.

 2. Ja dat klopt idd, waarom trekken ze dan van die oude troep aan? vanmiddag met vrienden in de bots auto’s geweest maar die komen volgens mij uit 1974. En het spookhuis is niet veel jonger. Erg jammer hoor. En zoals een schiettent waar we eerder altijd veel waren is er niet en een funhouse en booster zijn er ook niet.

  Ik ga mijn euro’s dus lekker uitgeven bij de Lindenboom met hun super mooie feesttent 🙂

 3. Wat een oude troep Gaan we NEEDE soms achterna want daarstaat de zelfde oude troep aan kermisattracties.Er hebben de laatste jaren altijd goeie
  nieuwere attracties gestaan. Maar wat er nu staat zou jetoch gelijk aan stukken slijpen en weg doen als oud ijzer naar heinhuis

 4. Wie regelt er eigenlijk de attracties? weet niet hoe het in elkaar zit. Maar dit vind ik idd ook erg jammer 🙁

 5. De reacties op de kermisattracties zijn niet positief en daar moet ik mij helaas bij aansluiten.Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de attracties is daarop aangesproken. Als excuus geeft deze aan dat het aanbod, door de hoeveelheid aan evenementen, gering was. Stichting Draaimolen is hier niet blij mee, zij doen er alles aan om de kermis zo aantrekkelijk mogelijk te maken. De keuze van de attracties is niet de taak van de Stichting, wij zijn afhankelijk van het aanbod. Nu de kermis de afgelopen jaren toch redelijk in de lift zit is het jammer dat de attracties kwalitatief onder onder de maat zijn. Neem van ons aan dat hier over gesproken gaat worden. Laat je niet weerhouden kermis te vieren er is vertier alom.

  Hans

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven